Pogosta vprašanja – Božičkov gaj

Pogosta vprašanja

Kaj pa Dedek Mraz?

Na voljo sta tako Božiček kot Dedek Mraz, za posebne projekte pa tudi Miklavž.

Kako je videti primer osebnega video sporočila?

Primer video sporočila si lahko ogledate tukaj: Promo Božičkov gaj

Kaj pomeni personalizacija video sporočila?

Dobri mož v personalizirani video zgodbi otroka pokliče po imenu, pokaže njegovo fotografijo, pove, kaj vse ve o njem in posreduje ostale podatke, ki jih izpolnite na obrazcu pri naročilu.

Kdaj je rok za rezervacijo in oddajo materiala?

Za Božičkovo osebno video sporočilo je skrajni rok naročila do 15.12 (klasični dostavni rok 7 dni) oziroma do 21.12 (tridnevni dostavni rok). Za osebno video sporočilo Dedka Mraza je skrajni rok naročila do 22.12 (klasični dostavni rok 7 dni) oziroma do 28.12 (tridnevni dostavni rok).

Ali lahko naročim za 2 ali 3 otroke?

Seveda, zaradi ohranjanja čarobnosti doživetja pri majhnih otrocih priporočamo, da naročite video sporočilo tudi za starejše brate ali sestre, ki sicer morda ne verjamejo več v dobre može. Osebno video sporočilo se posname združeno za delo družino. V obrazcu za naročanje lahko izpolnite podatke za maksimalno tri otroke. Za večje število otrok in posebne projekte nam pišite na info@bozickovgaj.si.

Kako veliko podatkov potrebujete o otroku?

V obrazcu je potrebno posredovati osnovne podatke o otroku (ime, starost, spol, vrtec/šola) in najmanj eno vsebinsko polje (posebno sporočilo otroku). Na voljo je še pet dodatnih vsebinskih polj (Interesne dejavnosti otroka?/Kaj ima otrok rad?/ Česar otrok ne mara?/ Pri čem je bil letos posebej uspešen ali priden?/Kaj želite, da vzljubi ali izboljša v naslednjem letu?). Maksimalno nam lahko pošljete 1050 znakov s presledki, kar pomeni približno 200 besed ali dva krajša odstavka.

Kako dolgo je personalizirano video sporočilo?

Za enega otroka približno 3 minute, za vsakega dodatnega otroka v družini pa še dobro minuto več.

Kako prejmem osebno video sporočilo?

V roku 7 dni po naročilu (za doplačilo je na voljo tudi krajši rok) prejmete elektronsko obvestilo s povezavo v oblaku, s katere prenesete video sporočilo in ga shranite na svojo napravo. Alternativno se lahko odločite za prevzem na USB ključku, ki vam ga pošljemo na dom. Na voljo je tudi storitev “Mystery Box”, v katerem otrok najde USB ključek s sporočilom.

Kako hitro lahko prejmem video sporočilo?

V roku 7 delovnih dni po redni ceni ali v roku 3 delovnih dni za doplačilo.

Kako se izvede klic v živo?

Ob rezervaciji boste izbrali termin (za klic v živo). Pri klicu v živo boste ob dogovorjenem terminu obiskali prejeto povezavo, na kateri boste opravili klic.

Kdo igra dobre može?

Marko Ujc, glavni Božiček in Dedek Mraz, ima več kot 18 let izkušenj v svoji vlogi. Več kot 10 let izkušenj imajo tudi drugi sodelujoči. Vse tri like dobrih mož spoštujemo in jim posvečamo posebno pozornost, med drugim tudi s kostumi, scenografijo in kakovostjo video produkcije.

Kaj če nisem zadovoljen s posnetkom?

Dobri možje se bodo potrudili za optimalno izkušnjo, tudi če bodo pri tem nekoliko prilagodili vsebino, ki jo vpišete v obrazec. Vsebinskih reklamacij ne sprejemamo. Za tehnične reklamacije (pokvarjeni ali napačno zmontirani posnetki osebnih video sporočil) vrnemo denar v roku 7 dni. Posnetkov ne popravljamo.

Kakšne so tehnične zahteve?

Za klic v živo potrebujete računalnik, tablico ali mobilni telefon s kamero, mikrofonom in slušalkami ali zvočnikom, ter stabilno internetno povezavo (vsaj 4/4 Mbit). Če ste doslej napravo uporabljali za spletne pogovore in konference (Zoom/Skype ipd.) je vaša oprema primerna. V nasprotnem primeru vam predlagamo paket z vnaprej posnetim sporočilom, ki ga lahko prenesete na svojo napravo in si ga ogledate ob primerni priložnosti.

Ali moram namestiti kakšen program?

Za klic v živo potrebujete aplikacijo Zoom. Vnaprej posneto sporočilo lahko predvajate v vseh video predvajalnikih, ki podpirajo format mp4.

Ali prejmem posnetek klica?

Po končanem klicu v živo boste lahko prenesli tudi posnetek, s katerim boste lahko še dolgo obujali spomine na praznične dni ali ga delili s svojimi bližnjimi.

Način plačila

Plačilo je možno prek ponudnika PayPal ali kreditno kartico.

Zakaj ima konkurenca v ponudbi daljše posnetke?

To se tudi mi sprašujemo.….Po našem mnenju je bistvo vsebina in kvaliteta sporočila, ne pa dolžina. Iz izkušenj vemo, da otroci zelo težko držijo pozornost pri daljših posnetkih, ki niso v celoti personalizirani in obenem produkcijsko dovolj dovršeni. Z Disneyevo produkcijo je pač nemogoče tekmovati. Verjamemo, da je bistvo virtualnega božička v poglobljenem personaliziranem nagovoru otroka in v življenjski modrosti, ki jo starši preko dobrega moža sporočijo svojim otrokom.